Vossen steeds meer in zijn sas bij Club: Nuttig zijn op mijn manier

Vossen steeds meer in zijn sas bij Club: "Nuttig zijn op mijn manier"

24-11-2017 08:45
3

Club Brugge heeft de heenronde afgesloten als competitieleider. Blauw-Zwart kan met 37 op 45 een prima rapport voorleggen. De weelde voorin is groot bij Club, zo groot dat Jelle Vossen in het begin bankzitter was. De laatste weken heeft de Limburger zich echter terug in de gratie van Ivan Leko gespeeld.

Tegen Anderlecht en Waasland-Beveren kreeg Vossen de voorkeur op onder andere Wesley Moraes en Dennis Bonaventura. De ex-topschutter uit de Jupiler Pro League is dan ook tevreden met die kans, al kan het altijd beter. "Voor Anderlecht had ik ruim twee maanden niet meer in de basis gestart, dus de automatismen kunnen altijd beter", reageert Vossen in het Nieuwsblad.

Tot scoren kwam de spits niet, maar dat hoeft geen probleem te zijn. "Ik probeer op mijn manier nuttig te zijn voor de ploeg. Ik kwam een paar keer in scoringspositie en ik kwam ook veel aan de bal. Soms lijkt een bal er niet in te willen gaan, soms vliegen ze dan weer blindelings binnen. Dat komt wel goed. Ondertussen scoren andere jongens wel, dus er is geen probleem."

De riante voorsprong van Blauw-Zwart is echter geen reden om te gaan slabakken, integendeel. "Het is zaak om de rest op afstand te houden. Thuismatchen tegen - met alle respect - Waasland-Beveren moet je gewoon winnen. Voor de start van de competitie hadden we blind getekend voor de huidige stand van zaken", besluit Vossen.