Club Brugge-huurling: Ik ben hier 50 procent beter geworden

Club Brugge-huurling: "Ik ben hier 50 procent beter geworden"

23-11-2017 11:45
6

Club Brugge heeft nog heel wat spelers zitten bij andere clubs, met onder meer Sander Coopman als in het oog springende naam. Die geeft aan dat zijn periode bij Zulte Waregem hem al een stuk beter heeft gemaakt.

In Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat hij progressie heeft gemaakt. "Het voorbije jaar ben ik hier 50 procent beter geworden. Kijk, in Brugge moest je om de drie maanden de match van je leven spelen. Na een assist en een doelpunt mocht je misschién blijven staan. Toen ik na twee goede prestaties naar de tribune vloog, besefte ik dat ik moest vertrekken. Ik ben Club dankbaar dat ze me daarin geholpen hebben."

Na de Europese wedstrijd tegen Nice volgen twee clashes met Club Brugge... Coopman mag echter niet spelen, tenzij er 900.000 euro wordt betaald. "Alle partijen hebben zich bij die situatie neergelegd. Het is niet fijn om zulke wedstrijden te missen. Ach, aan de ene kant is het wel grappig om mee te maken. En beter nu Club loten dan in de finale. Zondag ga ik dus niet met een wrang gevoel naar Jan Breydel. Nu weet ik tenminste waarom ik er zit. Alleen nog beslissen in welk supportersvak", lacht hij.