Noodlot slaat toe: Essevee mist nu ook sterkhouder tegen OGC Nice

Noodlot slaat toe: Essevee mist nu ook sterkhouder tegen OGC Nice

22-11-2017 19:59
1

Het zit niet mee voor Zulte-Waregem trainer Francky Dury. Zijn ploeg sputtert in de competitie en ook in de Europa League zijn de resultaten maar pover. De trainer moest al een rits spelers missen met een blessure. Nu moet ook Onur Kaya afhaken voor de match van morgen tegen OGC Nice.

Zulte Waregem bracht het nieuws zelf naar buiten via het officiële twitterkanaal van de club. Kaya heeft echter geen blessure opgelopen, maar zal om familiale redenen niet op het wedstrijdblad staan. Op verdere detaïls is het voorlopig wachten

Een serieuze aderlating voor Essevee, dat de creativiteit van de aanvallende middenvelder best kon gebruiken. Jari De Roover wordt opgevist uit de U21 en mag hoogstwaarschijnlijk voor het eerst op de bank zitten in een Europese match.

Wil Zulte Waregem nog een kans maken op Europese overwintering, kan het donderdagavond maar beter winnen op het veld van Nice. Dat zal alvast niet gemakkelijk worden tegen kleppers als Mario Balotelli en Wesley Sneijder. In de heenmatch kreeg Essevee een stevige pandoering ( 1 – 5 ).