Anderlecht-fans kunnen beginnen hopen: 'RSCA trekt de portefeuille open'

Anderlecht-fans kunnen beginnen hopen: 'RSCA trekt de portefeuille open'

22-11-2017 19:30
2

RSC Anderlecht versterkte afgelopen zomer de kern gevoelig, maar dat lijkt nog niet meteen voor resultaten te zorgen. De ploeg blijft steken op een derde plek in de stand. Al lijkt men in de wintertransferperiode toch opnieuw in te gaan grijpen.

Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, gelooft dat Anderlecht zich weer zal tonen op de transfermarkt. 'Het Anderlecht­bestuur kennende, zal het in de winterstop de portefeuille opentrekken en zeker in overleg met de ­trainer op zoek gaan naar de juiste spelers voor dit systeem. Pas dan mogen we Vanhaezebrouck ook echt taxeren', klinkt het.

Wie Anderlecht zal halen, is nog niet geweten. De prioriteit lijkt een spits te gaan worden. Zo zou Richmon Boakye hoog op het verlanglijstje staan van de Brusselaars.

Naast een spits, komt er bij een vertrek van Nicolae Stanciu meer dan waarschijnlijk ook een vervanger voor de Roemeen. Onder andere Ryota Morioka wordt genoemd. Daarnaast is een nieuwe optie op de linkerflank zeker ook één van de posities waar de Brusselaars zich willen versterken.