Sterkhouder van Anderlecht sluit winters vertrek uit: Die fout wil ik niet maken

Sterkhouder van Anderlecht sluit winters vertrek uit: "Die fout wil ik niet maken"

woensdag 22 november 2017 om 18:52

RSC Anderlecht lijkt komende winter serieus te gaan uitpakken op de transfermarkt, maar toch is er nog de vrees dat enkele sterkhouders zullen vertrekken. Eén sterkhouder sluit een transfer alvast uit.

Als het van Uros Spajic zelf afhangt, blijft hij tot het einde van het seizoen bij Anderlecht. De Serviër hoopt zich zo in de kijker te spelen van de Servische bondscoach. "Deze zomer bleef ik bij Anderlecht met het oog op het WK. Ik wilde mezelf liever tonen in de Champions League dan bij een buitenlandse club onzeker te zijn over een basisplaats”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Afgelopen zomer zou er al een Engels bod geweest zijn van West Bromwich Albion. "Ja? Daar zag ik niets van op papier. Ik had wel een contractvoorstel van een andere buitenlandse club, maar hield het af. Veel spelers vertrekken overhaast naar een grote competitie en verdwijnen dan in het niets. Die fout wil ik niet maken. Ook in januari vertrek ik normaal niet", besluit hij.

Poll

Is Spajic goed genoeg voor een stap hogerop?

(127 stemmen)

Plaats een reactie

Mckenzie +1360
woensdag 22 november 2017 om 19:21
Een stap naar meer geld wellicht wel. Maar kijk naar bvb Mbemba. Absolute sterkhouder bij RSCA, maar bij Newcastle op de bank.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +7088
woensdag 22 november 2017 om 20:00
Slim dat hij nog wat bij RSCA blijft.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Sterkhouder van Anderlecht sluit winters vertrek uit: "Die fout wil ik niet maken"