Haalt RSCA topper in huis? Target krijgt plekje tussen Mertens, Messi en Lukaku

  Haalt RSCA topper in huis? Target krijgt plekje tussen Mertens, Messi en Lukaku

  woensdag 22 november 2017 om 18:17

  Dries Mertens voelt zich uitstekend in zijn sas bij Napoli. De voormalige flankaanvaller wordt sinds vorig seizoen uitgespeeld als diepe spits, en dat ligt de Rode Duivel duidelijk goed. Dinsdagavond liet hij de netten nog trillen in de Champions League.

  Niet toevallig prijkt Dries Mertens op een fraai lijstje op Clubworldranking.com. De site houdt een jaaroverzicht bij van de spelers die in het huidige jaar het meest hebben gescoord. De Rode Duivel staat op een puike vijfde plaats met veertig doelpunten en laat heel wat mooi volk achter zich.

  De lijst wordt aangevoerd door Barça-superster Lionel Messi (53). Edinson Cavani (49) en Robert Lewandowski (43) vervolledigen de top drie. Harry Kane (42), die zich vorig jaar tot topschutter in de Premier League kroonde, valt net buiten het podium.

  Anderlecht-target
  Op een twaalfde plek staat een wel héél opvallende naam. Anderlecht-target Richmond Boakye zet zich met 34 treffers tussen kleppers zoals Falcao en Luis Suarez. Romelu Lukaku krijgt met zijn dertig doelpunten een plekje op de twintigste plek. De eerste speler uit de Belgische competitie in de lijst, is Mbaye Leye. Met zijn twintig doelpunten staat hij op een 95e plek.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws