'Vanden Stock twijfelt over verkoop, D'Onofrio hoopt op grootse entree bij RSCA'

'Vanden Stock twijfelt over verkoop, D'Onofrio hoopt op grootse entree bij RSCA'

22-11-2017 15:27
8

Er wordt de afgelopen dagen druk gespeculeerd over een eventuele verkoop van Anderlecht. Het duo Paul Gheyssens-Wouter Vandenhaute zou de beste papieren hebben om de club over te nemen van Roger Vanden Stock. Luciano D'Onofrio wacht achter de schermen gespannen af.

VoetbalPrimeur.be wist u woensdagochtend al te melden dat Vanden Stock plots zou zijn gaan twijfel over een eventuele verkoop. Hij zou dat moment wellicht met enkele jaren uit willen stellen. Een deal lijkt echter dus niet voor morgen te zijn. Naast het duo Gheyssens-Vandenhaute moet ook D'Onofrio even geduld hebben, want hij speelt een belangrijke rol in het geheel.

D'Onofrio, momenteel sportief directeur bij Royal Antwerp FC, moet volgens La Dernière Heure de nieuwe sportieve baas worden in het Astridpark. Hoewel D'Onofrio niet aanwezig was bij de laatste ontmoeting tussen een afvaardiging van Anderlecht en Vandenhaute, heeft D'Onofrio volgens de Waalse krant de touwtjes in handen op de achtergrond. De Italiaanse Belg heeft altijd gedroomd van een grote entree bij Anderlecht en deze zou nu eens wel eens uit kunnen komen.

In 2011 liep de laatste poging door de raad van bestuur op niets uit, destijds ook tot teleurstelling van Vanden Stock. Beide heren hebben een nauwe band en een rol voor D'Onofrio valt zeker niet uit te sluiten.