Vuur tussen Anderlecht en Club Brugge laait op: Ik vond ze niet indrukwekkend

Vuur tussen Anderlecht en Club Brugge laait op: "Ik vond ze niet indrukwekkend"

22-11-2017 08:15
12

Club Brugge heeft de heenronde afgesloten met 37 punten op 45. Een fraai rapport voor de mannen van Ivan Leko. Toch wil Blauw-Zwart de lat nog hoger leggen. De grote titelrivaal, RSC Anderlecht, hinkt momenteel negen punten achterop. Toch is één RSCA-speler niet onder de indruk van Club.

Uros Spajic zag Blauw-Zwart afgelopen zondag aan het werk tegen Waasland-Beveren, ook hij zag hoe de thuisploeg goed weg kwam bij de penalty-fases. "Ik heb Club Brugge-Waasland-Beveren op televisie gezien. Weet je wat? Ik vond Club helemaal niet indrukwekkend. Als Beveren een strafschop krijgt bij 0-0, is het een andere wedstrijd", aldus Spajic bij La Dernière Heure.

De Servische verdediger van de Brusselaars ziet de topteams in België het steeds moeilijker hebben tegen de mindere goden. "Ik heb de indruk dat het moeilijker is om wedstrijden te winnen in België dan vorig seizoen. Ik weet niet of dat onze fout is of omdat de tegenstanders sterker zijn geworden. Het kampioenschap is gelijkopgaander geworden", besluit hij.