Truitjesjacht bij RSCA op de korrel genomen: Toen we 5-0 op onze doos kregen

Truitjesjacht bij RSCA op de korrel genomen: "Toen we 5-0 op onze doos kregen"

22-11-2017 07:45
7

Bayern Munchen is woensdagavond de tegenstander van Anderlecht in de Champions League. De Brusselaars hopen eindelijk de nul van de tabellen te vegen, als wordt het tegen de Duitse Rekordmeister geen cadeau. Uros Spajic ziet het wel zitten, hij zet zijn ploegmaats op scherp met een ferme sneer.

"Sommigen gaan voor de match al op truitjesjacht. Als we straks voor de aftrap alweer aan Lewandowski gaan vragen om shirtje te wisselen, dan krijgen we tegen Bayern weer 0-5. Stop daar gewoon mee. Wat ben je met het shirt van Neymar, als je dan later moet zeggen: Ja, dat is van toen we 5-0 op onze doos kregen. Wie zo zwaar verliest, moet boos zijn op zichzelf", hekelt Spajic zijn ploegmaats in Het Nieuwblad.

"We kennen een onstabiel seizoen, hè. De trainerswissels, andere veldbezettingen, tactisch geschuif net voor de aftrap… Niet simpel. Zo speelde Weiler Kums op Bayern opeens uit als libero, tegen Celtic zette Frutos plots een vijfmansdefensie terwijl we daar nooit op getraind hadden. We deden toen alsof Celtic ­Barcelona was, hè. We gaven hen dik 70 procent balbezit en verloren 0-3. Onbegrijpelijk, want we konden die ploeg aan", besluit hij.