Verliest Anderlecht twee basispionnen aan Franse club? Je weet nooit

Verliest Anderlecht twee basispionnen aan Franse club? "Je weet nooit"

21-11-2017 23:21

Adrien Trebel is de laatste weken stilaan onmisbaar geworden bij Anderlecht. De middenvelder is inmiddels een sterkhouder geworden. Het is de vraag of Anderlecht ook zijn eindstation wordt. De middenvelder heeft er zelf een mening over.

Een vertrek uit Brussel is nog niet meteen aan de orde. Een terugkeer naar Frankrijk, en meer bepaald zijn jeugdclub Nantes, ziet hij echter wel zitten. "Toen ik er onlangs terugkeerde in het stadion, liep ik voorzitter Waldemar Kita tegen het lijf", zegt hij.

"Dat deed me veel plezier want iedereen dacht dat we boos waren op mekaar. Terugkeren naar Nantes? Alles is mogelijk, het is aan God om daarover te beslissen. Maar momenteel is daar helemaal geen sprake van", klonk het bij Presse Océan.

Trebel is niet de enige met een Nantes-verleden. Ook Sofiane Hanni kwam uit voor die club, al kon hij er nooit echt doorbreken. "Maar ik heb de deur voor geen enkele club, in geen enkel land gesloten. Ik ben ook niet boos op Nantes. Als op één dag zou moeten terugkeren, zou ik dat niet erg vinden. Je weet nooit hoe het in het leven kan lopen", zegt hij.