Verrassend: nieuwste aanwinst van Roberto Martinez is…..een zaalvoetballer

Verrassend: nieuwste aanwinst van Roberto Martinez is…..een zaalvoetballer

21-11-2017 19:48

Wie onlangs een kijkje ging nemen op de site van de Belgische Voetbalbond, zal ongetwijfeld een vreemde naam opgevallen zijn bij de selectie van de Rode Duivels. Joaquim Vandenheede prijkte plots mooi tussen Youri Tielemans en Thomas Vermaelen. Het is echter twijfelachtig of de speler het WK in Rusland zal halen.

Joaquim Vandenheede is namelijk de tweede keeper van de nationale Futsalploeg, zo schrijft Het Nieuwsblad. De Belgische voetbalbond plaatste zijn profiel per ongeluk tussen de veldvoetballers. Een vergissing die voor nogal wat hilariteit zorgde. De Belgische voetbalbond heeft de fout inmiddels rechtgezet.

De Rode Duivels komen dit jaar niet meer in actie en zullen pas volgend jaar in maart oefenmatchen spelen. De tegenstanders zijn nog niet bekend, maar tal van Rode Duivels willen graag oefenen tegen een tegenstander van formaat. Ook Noorwegen werd al als een mogelijke tegenstander genoemd.

Wie er in maart zeker niet bij zal zijn, is Joaquim Vandenheede. Die werkt hard verder aan de weg naar het EK Futsal van 2018.