Probleem voor Lukaku? Het grootste probleem is dat Zlatan zo’n groot karakter is

Probleem voor Lukaku? "Het grootste probleem is dat Zlatan zo’n groot karakter is"

21-11-2017 19:05

Zaterdagnamiddag maakte Zlatan Ibrahimovic na maanden afwezigheid zijn rentree bij Manchester United. De Zweedse aanvaller stond na een maandenlange revalidatie eindelijk nog eens tussen de lijn, tot grote tevredenheid van coach José Mourinho. Toch zijn niet alle reactie positief.

Craig Bellamy, die meer dan tien jaar Premier League ervaring heeft, ziet problemen voor Lukaku. "Het grootste probleem is dat Zlatan zo’n groot karakter is. Hij is altijd het middelpunt, waar hij ook komt. Als Zlatan ergens binnen stapt, weet iedereen dat hij er is," vertelde Bellamy aan SkySports.

"Lukaku kan nergens anders spelen dan in de spits, dus het wordt interessant om te zien wie Mourinho zal kiezen. Maar Manchester United speelt nog een heleboel wedstrijden, dus we zullen hen allebei wel nog aan het werk zien. Ik denk niet dat Lukaku en Zlatan als een spitsenduo kunnen spelen," ging Bellamy verder. "Je zag dat, wanneer Zlatan het plein op kwam, hij Lukaku aangaf dat hij aan de rechterkant moest gaan spelen, en Lukaku doet dat dan gewoon."

Craig Bellamy is echter niet de enige die onheil voor Lukaku voorspelt. Liverpool-coryfee Jamie Carragher is er ook van overtuigd dat Lukaku het niet gemakkelijk zal krijgen met het gigantisch ego van de Zweedse superster.