Vormer over heerlijk doelpunt: Je gokt erop dat de bal daar gaat komen

  Vormer over heerlijk doelpunt: "Je gokt erop dat de bal daar gaat komen"

  dinsdag 21 november 2017 om 18:30

  Club Brugge zette zondagnamiddag Waasland-Beveren opzij met 3-0, een overwinning die de dominantie van de herfstkampioen in de verf zette. Ruud Vormer scoorde de knappe openingsgoal op aangeven van Anthony Limbombe. De Nederlander is de absolute uitblinker van de herfstronde. Het clubkanaal van Blauw-Zwart bracht de middenvelder dinsdag een bezoekje op training.

  "Ik schiet wel vaker, " vertelde Ruud Vormer, "maar niet op deze manier. Je ziet dat ik hem perfect raak. Je gaat er op gokken dat de bal daar komt. Je ziet eerst de actie van Anthony Limbombe en Hans Vanaken op de linkerflank. Anthony weet dat ik daar sta."

  De Nederlandse pitbull speelt onder Ivan Leko in een iets andere rol dan onder Preud’homme, maar dat bevalt hem duidelijk aardig. Na vijftien speeldagen heeft Ruud Vormer maar liefst elf assists en drie goals, waarmee hij zichzelf tot meest efficiënte speler in de Jupiler Pro League kroont. 

  Niet toevallig wordt Ruud Vormer al een tijdje in verband gebracht met De Gouden Schoen. Naar eigen zeggen is de middenvelder daar absoluut niet mee bezig. De Gouden Schoen wordt op zeven februari uitgereikt.

  Plaats een reactie

  freeman +11559
  dinsdag 21 november 2017 om 19:38
  Goed gegokt Ruud ! Geleerd aan Olli ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws