'Standard heeft succes in beroep; sterkhouder kan meespelen tegen Genk'

  'Standard heeft succes in beroep; sterkhouder kan meespelen tegen Genk'

  dinsdag 21 november 2017 om 17:46

  Standard heeft in beroep zijn slag thuisgehaald bij de Geschillencommissie. Junior Edmilson kreeg één speeldag schorsing na zijn rode kaar tegen Oostende, maar de straf werd kwijtgescholden.

  Standard speelde afgelopen weekend 0-0 gelijk tegen KV Oostende. In totaal werden drie spelers vroegtijdig naar de kleedkamers gestuurd: Brecht Capon, Kevin Vandendriessche en Edmilson. Beide spelers van Oostende werden voor twee speeldagen geschorst, waarvan één effectie.

  De speler van de Rouches werd oorspronkelijk voor één speeldag geschorst, maar de Geschillencommissie heeft dat omgezet in een voorwaardelijke schorsing. Dat betekent dus dat trainer Ricardo Sa Pinto volgend weekend een beroep kan doen op zijn flankspeler voor het duel tegen Genk.

  Lees ook: 'KV Oostende heeft succes in beroep: sterkhouder wordt minder lang geschorst'

  Plaats een reactie

  Bart1999 +1449
  woensdag 22 november 2017 om 10:58
  Drekovic, probeer even neutraal te beoordelen of die beweging ( want niet geraakt ) een schorsing verdient. Misschien verdient die Bjelica een schorsing voor het gespeelde theater in een poging om de scheidsrechter te misleiden ?
  Vind ik leuk
  Geofpurple +4443
  donderdag 23 november 2017 om 17:11
  Als standard fan bent u slecht geplaatst om een ander te wijzen op neutraliteit.
  Mss moeten we eens ophouden met die reviewcommissie zal al veel aan willekeur stoppen. Rood terecht of niet = speeldag brommen, einde discussie. Moeten we ook niet meer gaan lullen over partijdigheid. Voor iedereen gelijk. En die videoref mogen ze van mijn part gewoon afvoeren, 1 grote farce is dat
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws