Anderlecht niet op volle sterkte: twee afwezigen, één twijfelgeval

Anderlecht niet op volle sterkte: twee afwezigen, één twijfelgeval

21-11-2017 16:42
2

Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck leven niet zonder problemen toe naar het topaffiche tegen Bayern München. Paars-wit bevestigde dinsdagmiddag via de officiële website dat Vanahezebrouck met enige blessuregevallen kampt in zijn selectie.

Ivan Obradovic en Nicolae Stanciu zijn zeker niet van de partij. In geval van Obradovic komt dat door ziekte. ''Ivan Obradovic moest ziek afhaken en trainde gisteren en vandaag niet mee. Hij passeerde op de club voor een doktersbezoek, maar behoort morgenavond niet tot de wedstrijdkern'', zo klinkt het.

Door de naam van Stanciu moet eveneens al een streep worden gezet. Stanciu ontbrak zowel maandag als dinsdag op de tribune. ''De Roemeen kampt met een overbelasting aan de hamstrings'', gaf Anderlecht mee. De recordaankoop krijgt dus niet de kans om zich nogmaals te bewijzen aan Vanhaezebrouck, nadat hij al een basisplaats kreeg tegen Moeskroen (1-2 winst). Stanciu kan zich evenmin in de kijker spelen van andere clubs, want achter de schermen is zijn entourage nog altijd bezig met een transfer. Een goed optreden tegen Bayern zou dan goed zijn uitgekomen.

Naast de afwezigheid van zowel Obradovic als Stanciu is Kara Mbodji nog een twijfelgeval. ''Kara, die afgelopen weekend door last aan de knie ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Excel Moeskroen, heeft dan weer wel opnieuw meegetraind. Morgen (woensdag, nvdr.) bekijkt de staf of de Senegalese verdediger daar nog enige reactie van ondervindt'', besluit Anderlecht.

Lees ook: Anderlecht moet al beginnen vrezen: ''Vanaf minuut één op gaspedaal staan''