Anderlecht niet op volle sterkte: twee afwezigen, één twijfelgeval

  Anderlecht niet op volle sterkte: twee afwezigen, één twijfelgeval

  dinsdag 21 november 2017 om 16:42

  Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck leven niet zonder problemen toe naar het topaffiche tegen Bayern München. Paars-wit bevestigde dinsdagmiddag via de officiële website dat Vanahezebrouck met enige blessuregevallen kampt in zijn selectie.

  Ivan Obradovic en Nicolae Stanciu zijn zeker niet van de partij. In geval van Obradovic komt dat door ziekte. ''Ivan Obradovic moest ziek afhaken en trainde gisteren en vandaag niet mee. Hij passeerde op de club voor een doktersbezoek, maar behoort morgenavond niet tot de wedstrijdkern'', zo klinkt het.

  Door de naam van Stanciu moet eveneens al een streep worden gezet. Stanciu ontbrak zowel maandag als dinsdag op de tribune. ''De Roemeen kampt met een overbelasting aan de hamstrings'', gaf Anderlecht mee. De recordaankoop krijgt dus niet de kans om zich nogmaals te bewijzen aan Vanhaezebrouck, nadat hij al een basisplaats kreeg tegen Moeskroen (1-2 winst). Stanciu kan zich evenmin in de kijker spelen van andere clubs, want achter de schermen is zijn entourage nog altijd bezig met een transfer. Een goed optreden tegen Bayern zou dan goed zijn uitgekomen.

  Naast de afwezigheid van zowel Obradovic als Stanciu is Kara Mbodji nog een twijfelgeval. ''Kara, die afgelopen weekend door last aan de knie ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Excel Moeskroen, heeft dan weer wel opnieuw meegetraind. Morgen (woensdag, nvdr.) bekijkt de staf of de Senegalese verdediger daar nog enige reactie van ondervindt'', besluit Anderlecht.

  Lees ook: Anderlecht moet al beginnen vrezen: ''Vanaf minuut één op gaspedaal staan''

  Plaats een reactie

  JanB +5941
  dinsdag 21 november 2017 om 17:19
  Die hoge opeenvolging van wedstrijden worden Stanciu nu tóch fataal

  Men had Gein er nóg zo voor gewaarschuwd: slechts àf en toe eens laten spelen want hij kan de werkdruk niet aan !
  Vind ik leuk
  Toca +36160
  dinsdag 21 november 2017 om 18:50
  Jij kan ook bepaalde druk niet aan denk ik. Vandaar uw frustraties he anti supporter !
  Vind ik leuk
  Regaal +1094
  dinsdag 21 november 2017 om 20:44
  Er zijn ook weinig clubs die last hebben van opeenvolging van matchen door Europees voetbal he JanB... ze mogen zelfs niet eens meedoen ;-)
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 21 november 2017 om 20:45]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws