RSCA moet al beginnen vrezen: ''Vanaf minuut één op gaspedaal staan''

  RSCA moet al beginnen vrezen: ''Vanaf minuut één op gaspedaal staan''

  dinsdag 21 november 2017 om 16:30

  Anderlecht hoopt woensdag op de vijfde speeldag van de Champions League voor een verrassing te kunnen zorgen tegen Bayern München. Hoewel de Duitse recordkampioen al geplaatst is voor de volgende ronde, zal Bayern zich zeker niet inhouden tegen Anderlecht.

  Bayern is immers samen met koploper Paris Saint-Germain nog in de race voor groepswinst en mag geen steek laten vallen. Hein Vanhaezebrouck weet ook dat er van onderschatting van Duitse kant geen sprake zal zijn. Volgens de Anderlecht-coach gaat Bayern er alles aan doen om alsnog eerste te worden in de poule.

  Een gedachte die wordt bevestigd door Arjen Robben. "Als we spelen, dan spelen we om te winnen. Dit zal niet anders zijn morgen, tegen Anderlecht. We zullen vanaf minuut één op de gaspedaal gaan staan en de wedstrijd zo snel mogelijk naar ons toe trekken. We zijn al geplaatst, maar we willen natuurlijk ook graag die groepswinst te pakken krijgen'', waarschuwde de Nederlandse topspeler paars-wit alvast in de pers.

  Lees ook: Vanhaezebrouck verdedigt zich: ''Mag niet alle nederlagen op mijn rug schuiven''

  Poll

  Gaat Anderlecht weer een pak slaag krijgen?

  (76 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15144
  dinsdag 21 november 2017 om 16:38
  Als ze effectief doorduwen, vrees ik minstens 4 tegendoelpunten..
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 november 2017 om 19:52
  4 tegendoelpunten na 1 helft ja...
  De storm Catherina is opkomst, der gaat het één en het ander sneuvelen in het Constant Van Den Stock stadion. Te beginnen met het befaamde record 2x 0op18 en daarmee de stempel "de slechtste club in de Champions League" krijgt, proficiat. Karma does the job after all! Roger is geef u gelijk, het is de moment om te verkopen. Liever vandaag als morgen!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws