Of ik mezelf in Duitsland zie spelen? Ik volg het wel speciaal wat daar gebeurt

  "Of ik mezelf in Duitsland zie spelen? Ik volg het wel speciaal wat daar gebeurt"

  dinsdag 21 november 2017 om 15:00

  Woensdagavond ontvangt Anderlecht de Duitse Rekordmeister Bayern Munchen. Het belooft ongetwijfeld een lastige partij te worden voor paars-wit, maar toch hoopt het de nul van de tabellen te vegen. Makkelijk wordt het niet, zeker omdat Bayern stilaan weer een geoliede machine is geworden.

  Leander Dendoncker heeft ook gezien dat de Duitsers stilaan op dreef komen. "Bayern beschikt over dezelfde spelers als in de eerste wedstrijd maar ze zijn wel beter in vorm dan toen. Nu hebben ze het vertrouwen misschien wel gevonden. Als je naar de resultaten sinds de komst van de nieuwe trainer Jupp Heynckes kijkt, zijn ze wel sterker geworden", reageert hij bij Sportwereld.

  De Rode Duivel werd door Hein Vanhaezebrouck al meermaals centraal achterin gezet. Dendoncker zelf weet wel wat zijn favoriete positie is. "Ik speel graag en veel in het middenveld", aldus Dendoncker. "Omdat ik het gewoon ben daar te spelen en graag veel loop, speel ik op die plaats liever. Maar de coach beslist en als ik achteraan moet staan, dan speel ik daar. Ik zal alles geven."

  Het Duitse voetbal is van een enorm hoog niveau, Dendoncker zegt alvast geen 'neen' tegen een toekomstig voorstel vanuit de Bundesliga. "Ik volg zoveel mogelijk competities. Zeker ook de Duitse. Of ik mezelf in Duitsland zie spelen? Het is wel een van mijn lievelingscompetities. Mooie stadions, mooie velden, hoog niveau en veel supporters. In dat opzicht volg ik het wel speciaal wat daar gebeurt", besluit hij.

  Poll

  Zal Dendoncker komende winter vertrekken?

  (91 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws