'Stanciu staat voor lucratieve transfer, aanzienlijke loonsverhoging lonkt'

'Stanciu staat voor lucratieve transfer, aanzienlijke loonsverhoging lonkt'

21-11-2017 14:15
9

Nicolae Stanciu maakte tegen Moeskroen tegen al te beste beurt. De Roemeen kreeg van Hein Vanhaezebrouck de kans om zich in de kijker te spelen, helaas kon hij die niet grijpen. De toekomst bij paars-wit ziet er voor Stanciu niet al te best uit, mogelijk kan een club uit het Midden-Oosten hem uit zijn lijden verlossen.

Bij Digisport liet manager Anamaria Prodan weten dat de tijd begint te dringen. "Op vijf december reis ik opnieuw naar België af om de situatie van Stanciu te bespreken. Het zullen de laatste onderhandelingen wat betreft zijn toekomst zijn", reageert ze. Het ziet er dus naar uit dat er vrij snel duidelijkheid komt over zijn toekomst.

Het Roemeense medium denkt ook te weten waar Stanciu aan de slag zou kunnen gaan, indien er bij paars-wit geen toekomst meer is voor de centrale middenvelder. Zo zou Al-Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten een grote kans maken om hem binnen te halen. Dat is geen toeval, aangezien Laurentiu Reghecampf – zijn ex-trainer bij Steau Boekarest – daar de sportieve lijnen uitzet. Bovendien is hij ook nog de partner van Prodan. 

Zelf wil Stanciu liever aan de slag gaan in een hoger aangeschreven competitie. Maar een aanzienlijke loonsverhoging – het dubbele van bij Anderlecht – kan de Roemeen mogelijk snel van mening doen veranderen.