Diaby heeft duidelijk antwoord voor fluitende Club Brugge-supporters

  Diaby heeft duidelijk antwoord voor fluitende Club Brugge-supporters

  dinsdag 21 november 2017 om 13:45

  Abdoulay Diaby miste zondag opnieuw aardig wat kansen voor Club Brugge, al had hij ook veel pech met het doelhout. De Malinees is niet de meest populaire speler bij Club, maar kan daar goed mee omgaan. Dat vertelt hij bij Le Grand Debrief.

  Diaby was met zestien doelpunten een grote motor achter de titel voor Club in 2016, maar vorig seizoen bleef de teller mede door blessures op nul staan. Dit seizoen scoorde hij toch al drie doelpunten, maar de fans ergeren zich soms aan zijn speelstijl. Hij zou vooral te weinig voor het team spelen.

  "Het is geen probleem voor mij, je kan niet voor iedereen goed doen. Ik ben zoals ik ben. Ik weet dat veel supporters mij wél appreciëren. Het hoort bij het spel. Griezmann wordt ook soms uitgefloten, en dat is toch een superspeler?"

  "Ik ben een aanvaller, ik moet goals maken. Drie doelpunten is te weinig, dat verberg ik niet. Maar ik heb geen aantal goals in mijn hoofd, op die manier speel ik niet."

  Plaats een reactie

  freeman +11469
  dinsdag 21 november 2017 om 14:09
  Doet het nochtans wel goed in de competitie .
  Zijn doelpuntenscore ligt wel laag gedeeltelijk wegens pech , hopelijk weldra meer trefzekerheid !
  Vind ik leuk
  Boktor +692
  dinsdag 21 november 2017 om 14:34
  Als hij drie gemaakte doelpunten per wedstrijd laat liggen zoals zondag, ja dan zal hij nooit aan de zestien geraken. Waaom Leko hem opstelt is een raadsel voor het ogenblik. Een spits moet leven van goals.
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 november 2017 om 14:39
  Dus jij zou Ronaldo ook niet meer opstellen bij Real?
  Wat een eentonige visie...
  Vind ik leuk
  larédo +1460
  dinsdag 21 november 2017 om 14:52
  Jan ben je ziek vandaag? Toch heel verschillend de status van deze 2 heren bij hun club alleen al. Over hun kwaliteiten spreken we dan nog niet eens .p
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 november 2017 om 14:57
  beste Laredo, het gaat me om het door Boktor gehanteerde principe dat een 'spits moet leven van goals'. Sinds wanneer veranderd de status van een spits daar iets aan? Of zelfs zijn kwaliteiten?
  Je zou zelfs meer kunnen zeggen: hoe groter zijn kwaliteiten, hoe sneller hij juist zou moeten scoren. En hoe sneller hij volgens eerder genoemd principe op de bank zou moeten vliegen.
  Dat gezegd zijnde, is menig volger die mij kent, zich er terdege van bewust dat 90% van mijn posts doorspekt zijn met ironie. Waarmee ik wil zeggen: reken Diaby niet enkel af op zijn drie doelpunten als je dat bij de gemiddelde wereldster ook niet doet.
  Ronaldo is dan misschien een grotere vis, maar hij zwemt ook in een grotere vijver. Tussen andere grotere vissen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws