Griezmann reageert op PSG-geruchten: 'Ik moest ja of nee zeggen'

  Griezmann reageert op PSG-geruchten: 'Ik moest ja of nee zeggen'

  dinsdag 21 november 2017 om 12:15

  Antoine Griezmann sluit uit dat hij komende winter vertrekt bij Atlético Madrid. De Franse goalgetter komt moeizaam tot scoren en het team draait slecht. Toch is hij positief gestemd. 

  Griezmann antwoordt in gesprek met Téléfoot met een duidelijke 'nee' als hem gevraagd wordt of een winterse transfer tot de mogelijkheden behoort. De Fransman heeft vertrouwen in de tweede seizoenshelft, aangezien de selectie een kwaliteitsimpuls krijgt. "Met Diego Costa en Vitolo erbij zal het niveau bij ons weer omhoog gaan", aldus Griezmann. 

  De spits van Atlético kon afgelopen zomer verkassen, maar zweerde trouw aan zijn huidige club. Of hij spijt heeft van die beslissing? "Nee, het was mijn beslissing. Ik ben daar nog steeds blij mee, ook al heb ik inmiddels al wat duels op rij niet gescoord."

  De transfergeruchten blijven hoe dan ook onvermoeibaar doorgaan rond Griezmann. "Misschien heb ik mezelf niet altijd goed uitgedrukt. Neem de ophef van laatst, toen ik werd gevraagd of ik ooit met Mbappé en Neymar zou willen samenspelen. Ik moest ja of nee zeggen. Toen heb ik ja gezegd, maar dat betekent niet dat ik direct naar PSG wil."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws