'Wenger akkoord met vertrek smaakmaker: Barça slaat toe voor 23 miljoen euro'

'Wenger akkoord met vertrek smaakmaker: Barça slaat toe voor 23 miljoen euro'

21-11-2017 11:41
7

De geruchten over een winterse transfer van Mesut Özil naar FC Barcelona worden steeds hardnekkiger. El Mundo Deportivo pakt dinsdag groot uit met het nieuws dat Arsenal bereid is om de Duitse aanvallende middenvelder in januari te laten gaan voor een zacht prijsje. 

Volgens de Spaanse berichtgeving is Erkut Sogut, de zaakwaarnemer van Özil, al in gesprek met Barça over een transfer. De speler van Arsenal wil zelf graag naar Catalonië en hoopt zo snel mogelijk een aanbieding te ontvangen van Barcelona. Arsène Wenger zou al akkoord zijn: Arsenal is bereid om Özil voor zo'n 23 miljoen euro van de hand te doen. De Londenaren willen graag cashen voor de 29-jarige Duits international.

In 2013 arriveerde Özil in Noord-Londen, na dienstverbanden bij Schalke '04, Werder Bremen en Real Madrid. In het Emirates Stadium werd hij een smaakmaker en een bepalende speler voor de Premier League-club. Het contract van de linkspoot loopt in de zomer van 2018 af en het is al langer bekend dat Özil weinig voelt voor een contractverlenging.