KLASSE! Man City en De Bruyne overrompelen Feyenoord: pak 10(!) keer je inzet!

KLASSE! Man City en De Bruyne overrompelen Feyenoord: pak 10(!) keer je inzet!

21-11-2017 11:25

Feyenoord kent nog geen succesvolle rentree in de Champions League na jaren van afwezigheid. De Rotterdammers moeten deze week afreizen naar Manchester, voor een duel met de Engelse koploper Manchester City. Kunnen De Bruyne en co. overtuigen? Wij geloven van wel. Dankzij Ladbrokes krijg je ook TIEN keer je inzet bij winst!

SPEEL MEE! City is veel sterker dan Feyenoord, pak TIEN keer je inzet! KLIK HIER!

Manchester City is dit seizoen ongenaakbaar. Het won zijn laatste 16 wedstrijden, waaronder alle groepsduels in de Champions League. Het is bovendien de productiefste ploeg in de Premiership.

Dit komt mede doordat The Citizens geweldenaars als Sergio Aguero en Gabriel Jesus in de spits hebben spelen. Beide spelers scoorden al 8 keer in de Premier League dit seizoen. Jesus had afgelopen weekend een basisplaats in het duel met Leicester City, dus wij verwachten dat Aguero de voorkeur tegen Feyenoord in de punt van de aanval zal krijgen.

Voor Feyenoord was het gelijke spel tegen VVV-Venlo zaterdagavond een hard gelach. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kent al een slecht seizoen, maar na de puntendeling staat de club uit Rotterdam-Zuid op de 7de plaats in de Eredivisie. Feyenoord won slechts 1 van zijn laatste 9 duels, dus helemaal raar is deze klassering niet te noemen.

De Champions League heeft Feyenoord voorlopig nog geen succes gebracht. De Rotterdammers verloren al hun duels in het kampioenenbal dit seizoen en deze nederlagen werden geleden, nadat er voor de rust al een onomkeerbare achterstand was opgelopen. Wij zien Feyenoord geen moment aan een stunt ruiken in het Etihad Stadium en verwachten een ruime overwinning voor City!

Match facts:

  • City won dit seizoen alle duels in de Champions League.
  • City won zijn laatste 16 duels.
  • Feyenoord won slechts 1 van zijn laatste 9 duels.
  • Feyenoord verloor dit seizoen alle duels in de Champions League bij ‘half time’ en bij ‘full time’.
  • Feyenoord pakte in 3 van de 4 poulewedstrijden in de Champions League meer kaarten dan de tegenstander.


SPEEL MEE! City is veel sterker dan Feyenoord, pak TIEN keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee:
1. Klik op een van de links in het artikel;
2. Registreer je bij de bookmaker;
3. Stort minstens €10 op je nieuwe rekening;
4. Zet in en geniet van de promotie!