Opvallend: ontslagen Weiler mag zich opmaken voor Anderlecht - Bayern

  Opvallend: ontslagen Weiler mag zich opmaken voor Anderlecht - Bayern

  dinsdag 21 november 2017 om 10:00

  Het is inmiddels een dikke twee maanden geleden dat René Weiler van het toneel verdween bij Anderlecht. Sindsdien is hij nog altijd werkloos, Anderlecht volgt hij enkel nog vanop geruime afstand.

  Weiler geeft bij het Zwitserse SDA aan dat hij geen wedstrijden van Anderlecht meer bekijkt. "Het enige dat ik wil weten is wie heeft gespeeld en wie de goals maakte. De rest interesseert mij niet meer", geeft hij aan. "We hebben een goed parcours afgelegd in de Europa League. Werken bij een grote club in een vreemd land, was een fantastische ervaring."

  Opvallend genoeg werkt Weiler nu ook als analist voor een Zwitsers TV-station. Zijn volgende opdracht is... de Champions League-wedstrijd van Anderlecht tegen Bayern. "Vreemd toch? Ik zit in een studio en zal kijken naar een team dat ik dit seizoen nog geleid heb."

  Eind oktober leek Weiler nog op weg te zijn naar Werder Bremen in de Bundesliga, maar dat feestje ging uiteindelijk niet door. 

  Plaats een reactie

  freeman +11559
  dinsdag 21 november 2017 om 10:24
  Het enige dat hem nog interesseert ? " Wie speelde & wie de goals maakte ? " Die goals nog eens bekijken zal dan ook wel heel snel gebeurd zijn !
  Vind ik leuk
  Toca +36848
  dinsdag 21 november 2017 om 10:26
  Wat interesseert ons weiler nog !!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws