'Lukaku gaat zeggen: nee, doe maar lekker zelf. Ik ben de man van 100 miljoen'

  'Lukaku gaat zeggen: nee, doe maar lekker zelf. Ik ben de man van 100 miljoen'

  Gepubliceerd: dinsdag 21 november 2017 om 08:34di 21-11-2017 om 08:34

  De terugkeer van Zlatan Ibrahimovic is mogelijk nadelig voor Romelu Lukaku, zegt Jamie Carragher. De voormalig Liverpool-verdediger denkt dat het grote ego van de Zweed voor frustratie kan zorgen bij Manchester United.

  Ibrahimovic maakte afgelopen weekend zijn rentree na zeven maanden blessureleed. "Lukaku's goal kan de belangrijkste zijn in de 4-1 overwinning op Newcastle United", zegt Carragher tegen Sky Sports. "Toen Zlatan het veld opkwam vertelde hij Lukaku dat hij op rechts moest lopen en Lukaku doet dat gewoon. Zlatan gaat dat werk niet doen en Lukaku heeft er zelf ook geen trek in."

  Dat Zlatan vol van zichzelf is, is mogelijk nadelig voor Lukaku. "Het gaf Lukaku veel zelfvertrouwen doordat hij een tijdje niet had gescoord. De grote jongen (Zlatan, red.) noemt zichzelf vervolgens een leeuw. Ik weet niet of Zlatan te veel mentaliteit heeft en of dat Lukaku gaat beïnvloeden."

  Carragher denkt niet dat de twee samen kunnen spelen. "Je kunt je voorstellen dat Zlatan op de training gaat zeggen dat Lukaku op rechts moet lopen. Op een gegeven moment gaat hij zeggen: nee, doe dat maar lekker zelf. Ik ben de man van honderd miljoen. Ik denk niet dat ze samen kunnen spelen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws