'Alle topclubs denken eraan, Standard legt eerste contacten met toptalent'

'Alle topclubs denken eraan, Standard legt eerste contacten met toptalent'

21-11-2017 08:06

Standard blijft speuren naar versterking op de transfermarkt. De Luikse club wil weer aansluiten bij de top en beseft dat nieuwe spelers nodig zijn. Eén ex-speler keert mogelijk terug.

Het Laatste Nieuws weet dat Standard eraan denkt om Zinho Vanheusden terug naar België te halen. Het achttienjarige toptalent was zaterdag nog toeschouwer op Sclessin. De verdediger woonde de wedstrijd tegen KV Oostende bij vanop de eretribune.

Standard zou al de eerste contacten gelegd hebben om Vanheusden aan te trekken. De jonge verdediger komt momenteel uit voor Internazionale. Hij wordt daar gezien als één van de grote talenten, maar is door een pijnlijke blessure nog tot de lente out. Mogelijk denkt Inter eraan om hem volgend seizoen uit te lenen om toch wat speelminuten te vergaren. Een definitieve transfer lijkt onwaarschijnlijk.

Vanheusden is één van de grootste talenten van het Belgische voetbal. De verdediger was voor zijn blessure nog een uitblinker bij de Belgische U19. Gert Verheyen liet al blijken een grote fan te zijn.