Martinez geeft kandidaat Rode Duivel hoop: Wil ik niet laten schieten

  Martinez geeft kandidaat Rode Duivel hoop: "Wil ik niet laten schieten"

  maandag 20 november 2017 om 20:45

  Bondscoach Roberto Martinez liet zich onlangs opmerken met een lofzang over enkele niet-Rode Duivels. Eén van hen was Thomas Foket, die nog maar net hersteld is van hartproblemen. Na een maandenlange inactiviteit wil Foket zijn plaatsje in de selectie terugclaimen. 

  Martinez maakte in Sport/Voetbalmagazine duidelijk dat Foket een speler is die hij graag ziet. De rechtspoot van AA Gent is blij met die commentaar. "Ik vind het mooi dat hij dat zegt en mij niet heeft opgegeven. Je zou kunnen zeggen: 'hij is drie maanden out geweest, ik kijk er niet meer naar'. Ik heb nu terug een klein beetje kans en een beetje hoop om mee te gaan. Dat wil ik niet laten schieten. Dat zou stom zijn, na alles wat ik heb gedaan om terug te keren.

  "Het zou mooi zijn om als doublure van Thomas Maunier te kunnen gaan. Ik ben al blij met wat ik tot dusver heb gehad qua selecties, dat was meer dan ik ooit had gedacht. Ik wil nu vooral spelen en tonen dat er niets veranderd is", kondigt Foket nog aan. Het zou voor hem meteen de eerste deelname zijn aan een groot toernooi, want hij is nog maar international sinds november 2016. 

  Poll

  Moet Foket mee naar het WK?

  (402 stemmen)

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4765
  maandag 20 november 2017 om 22:00
  Moeten? Nee ni echt. Mogen? Natuurlijk. Boyata kan dan thuis blijven
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14961
  maandag 20 november 2017 om 22:05
  Ideale back-up voor Meunier!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws