Foket over hartoperatie: Dokter deed precies alsof hij mijn tanden ging poetsen

  Foket over hartoperatie: "Dokter deed precies alsof hij mijn tanden ging poetsen"

  maandag 20 november 2017 om 19:22

  Een basisplaats bij AA Gent heeft hij nog niet, maar Thomas Foket is na zijn hartoperatie wel opnieuw profvoetballer. Tijdens HLN Vista! deed de Rode Duivel zijn relaas over zijn revalidatie.

  "Momenteel voel ik me echt heel goed", stak Foket van wal. "Mijn statistieken zijn dezelfde als voor mijn hartoperatie. Vorige week heb ik twee keer negentig minuten gespeeld en dat verliep zonder problemen. Dat is momenteel het belangrijkste, want qua voetbal is er geen verandering."

  "'Of die operatie in mijn hoofd blijft zitten? Neen, daar heb ik geen last van. Ik heb daar nog geen seconde aan gedacht. Na de operatie vertelde de dokter dat ik beter was dan voordien. Maar zo voel ik me helemaal niet. Blijkbaar was er een mankement aan mijn hart, maar ik heb dat nooit gevoeld."

  "Tijdens een scan hebben ze iets gezien. Ik moest me laten opereren en kreeg daarna een papiertje dat alles weer in orde was. Natuurlijk zit het in je hoofd dat er iets was en dat er iets had kunnen gebeuren", aldus Foket, die eindigde met een leuke uitsmijter.

  "Die dokter deed precies alsof hij mijn tanden ging poetsen, terwijl het toch om mijn hart ging. Ik dacht: 'doe maar heel kalm'. Maar uiteindelijk is alles goedgekomen", besloot de Rode Duivel.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14963
  maandag 20 november 2017 om 19:34
  Gelukkig voor hem werd het ontdekt en is het snel opgelost. Eigenlijk zou elke sporter in Vlaanderen gescreend moeten worden.
  Vind ik leuk
  maandag 20 november 2017 om 20:02
  Niet alleen in Vlaanderen maar over heel de wereld denk maar eens aan nouri hoe goed zou hij kunnen geweest zijn als hij beter gescreend was
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14963
  maandag 20 november 2017 om 20:08
  Inderdaad, het zou vele drama’s vermijden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws