'Oude Dame flirt met Rode Duivel, mooie transfer naar Serie A lonkt'

'Oude Dame flirt met Rode Duivel, mooie transfer naar Serie A lonkt'

20-11-2017 17:05
1

Thomas Meunier beschikt over heel wat kwaliteiten, maar die mag hij bij PSG niet wekelijks tonen. Dat heeft veel te maken met Dani Alves. Toch hoeft onze landgenoot niet te panikeren. Aan interesse in zijn persoon is er geen gebrek.

Meunier wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer. Nog niet zo lang geleden dook zijn naam op bij Real Madrid. Toch zou nu een andere grootheid een versnelling hoger schakelen voor de Rode Duivel. Volgens transfermarketweb wil Juventus tijdens de winterstop Meunier naar de Serie A halen. Een deal is nog niet voor morgen, maar de interesse wordt almaar concreter.

Bij Juventus moet Meunier de concurrentie aangaan met Stephan Lichtsteiner. De Zwitser trapte toevallig dit weekend Dennis Praet nog van het veld. Tot vorig seizoen beschikte Juve nog over Dani Alves, maar die tekende afgelopen zomer bij PSG, waardoor Meunier iets minder dan gehoopt aan spelen toe komt. Afgelopen weekend zat Meunier niet bij de selectie van PSG. Volgens de Franse media had hij nog hinder van een oude blessure.