'Recordaankoop stelt teleur bij Anderlecht, zijn vervanger imponeert'

'Recordaankoop stelt teleur bij Anderlecht, zijn vervanger imponeert'

20-11-2017 15:00
6

Nicolae Stanciu kreeg van Hein Vanhaezebrouck tegen Moeskroen zijn kans in de basis. De Roemeen stelde andermaal teleur. Zijn vervanger, Sofiane Hanni, deed het dan weer uitstekend. Met een geniale doorsteekbal zette hij Henry Onyekuru op weg naar het winnende doelpunt.

Het Nieuwsblad zag hoe Hanni deed wat Stanciu niet kon, namelijk beslissend zijn voor paars-wit. "Met een splijtende blinde pass zette de kapitein Onyekuru op weg naar het winnende doelpunt. Een geniale tik waarmee Hanni het kleine groepje Anderlechtfans die hem hadden uitgefloten bij zijn invalbeurt lik op stuk gaf", klinkt het in het dagblad.

Zijn plaats op de bank deed Hanni zeker geen plezier, maar hij reageerde op gepaste wijze. "Ja, ik was geprikkeld. Het gaf me de drive om aan de coach te tonen dat ik elke wedstrijd wil spelen. Ik probeer altijd beslissend te zijn. Dat lukt jammer genoeg niet altijd, maar het creatieve aspect is en blijft mijn grote kracht. Het is daarmee dat ik de ploeg het meest kan bijbrengen", aldus Hanni.