Clubicoon ziet Standard opnieuw zwalpen: Daar zijn ze zeer afhankelijk van

Clubicoon ziet Standard opnieuw zwalpen: "Daar zijn ze zeer afhankelijk van"

20-11-2017 14:30
2

Standard leek de goede weg ingeslagen na enkele ijzersterke weken. Helaas voor Ricardo Sa Pinto gaat het spelniveau van de Rouches terug naar af. Meervoudig Gouden Schoen en ex-speler Wilfried Van Moer ziet het goeie van de laatste weken niet bevestigd tegen KV Oostende (0-0).

"Standard was zaterdag heel slecht tegen Oostende. Alleen met grinta gaan ze er niet komen. De Rouches leken een paar weken geleden vertrokken, maar krijgen maar geen regelmaat in hun prestaties. Ze blijven zeer afhankelijk van flitsen van Mpoku en Edmilson, die er ook nog eens te makkelijk uit werd gestuurd", aldus Van Moer in Het Belang van Limburg.

De wedstrijd tegen KV Oostende had bijzonder weinig om het lijf, al zat de matige partij van de scheidsrechter daar zeker voor iets tussen. "Ref Laforge maakte zaterdag toch al geen beste beurt op Sclessin. Het niveau van de scheidsrechters is dit seizoen echt niet goed. We hebben ook geen enkele scheidsrechter meer in de Champions League. Dat zegt genoeg", besluit de ex-Rode Duivel.