Vandenbempt is streng voor vier topclubs uit Jupiler Pro League

  Vandenbempt is streng voor vier topclubs uit Jupiler Pro League

  Gepubliceerd: maandag 20 november 2017 om 12:15ma 20-11-2017 om 12:15

  De reguliere competitie is nu al half voorbij, er zijn vijftien speeldagen gespeeld. Peter Vandenbempt heeft die allemaal in het oog gehouden en had weinig reden tot vieren.

  De analist van Sporza zag maandenlang bijzonder matig voetbal.  "Heel de heenronde beschouwd denk ik niet dat de voetballiefhebber daar veel plezier aan heeft beleefd. Dat is mijn mening tenminste. Het is eigenlijk al begonnen met die dramatische Europese zomer, waar geen enkele Belgische club door de voorronde is geraakt. Dat heeft wat mij betreft toch de toon gezet.

  Het probleem ligt vooral bij de topclubs. "Het niveau van je competitie wordt toch vooral ook mee bepaald door de kwaliteit die de toonaangevende clubs brengen. En dat was een grote teleurstelling lub Brugge heeft het natuurlijk wel goed gedaan. Maar hoeveel echt goeie wedstrijden op 15 hebben Anderlecht, AA Gent, Standard en finaal zelfs Racing Genk eigenlijk gespeeld? Veel en veel te weinig."

  Toch is het niet allemaal kommer en kwel. "Zoals altijd zijn er ook een paar heel fijne ontdekkingen: Morioka van Waasland-Beveren (foto onder), Govea van Moeskroen, Bandé van KV Mechelen of Rodrigues van Antwerp. En dan laat ik er nog een paar onvermeld. Daar hebben we bij momenten wel plezier aan beleefd."

  Poll

  Wordt Club Brugge dit seizoen kampioen?

  (1207 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15840
  maandag 20 november 2017 om 12:21
  Het niveau gaat er alleen maar op achteruit.. Schaf die Play-Offs dus maar af: doelstelling niet bereikt!
  Vind ik leuk
  blondel +2737
  maandag 20 november 2017 om 12:33
  Heeft niks met play offs te maken.Alleen dat al onze betere spelers na 1 seizoen naar het geld(buitenland) willen trekken.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15840
  maandag 20 november 2017 om 12:41
  Tuurlijk wel! Voor de Play-Offs zijn de matchen van een bijzonder slechte kwaliteit, tijdens de Play-Offs is de druk zodanig groot dat het ook niet veel soeps is.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws