Ibrahimovic heeft opvallend nieuws: Het was meer dan alleen een knieblessure

  Ibrahimovic heeft opvallend nieuws: "Het was meer dan alleen een knieblessure"

  maandag 20 november 2017 om 08:42

  Het had weinig gescheeld of Zlatan Ibrahimovic had na zijn horrorblessure in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht nooit meer op een voetbalveld gestaan. Dat onthult de spits van Manchester United na zijn rentree in Engeland.

  Ibrahimovic overstrekte op 20 april zijn knie en scheurde daarbij zijn voorste kruisband af. Althans, dat meldde Manchester United. In feite was de situatie veel ernstiger, claimt de Zweed. "Als mensen op de hoogte zijn van de echte blessure, zouden ze in shock zijn dat ik überhaupt nog kan voetballen", aldus Ibrahimovic in The Guardian.

  "Het was meer dan alleen een knieblessure. Wat dan precies? Dat houd ik voor me. Het is persoonlijk en ik wil dat niet met de rest van de wereld delen", vervolgt de United-spits, die bijna zeven maanden nodig had voor zijn herstel. "Ik heb niets overhaast, heb het schema gevolgd en keihard gewerkt. De mensen om mij heen weten wat ik ervoor gedaan heb."

  Meteen na de horrorblessure nam Ibrahimovic het besluit dat hij niet de handdoek zou werpen. Manchester United verlengde vervolgens zijn contract met een jaar. "Het enige wat de laatste maanden in mijn hoofd heeft gezeten is: ik kom terug. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het warme weerzien."

  Check ook: Guess who's back: Ibrahimovic scoort bijna met acrobatische volley

  Poll

  Speelt Ibrahimovic Lukaku uit de ploeg?

  (257 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws