'Guardiola bedenkt zich en houdt landstitel voor neus Oranje-international'

  'Guardiola bedenkt zich en houdt landstitel voor neus Oranje-international'

  maandag 20 november 2017 om 07:41

  De winterse transferperiode komt langzaam in zicht en dus wordt het weer onrustig rond Virgil van Dijk. Manchester City wil de verdediger van Southampton voor de neus van Liverpool wegkampen.

  Dat meldt The Mirror maandagochtend. Van Dijk werd afgelopen zomer al begeerd door Manchester City en Liverpool, maar Southampton hield vast aan de vraagprijs van meer dan 65 miljoen euro. In januari komen de twee Premier League-grootmachten terug voor de Oranje-international.

  Aanvankelijk leek Liverpool met afstand de beste papieren te hebben voor Van Dijk, ook vanwege het feit dat City-manager Pep Guardiola naar andere opties keek. Door de hamstringblessure van John Stones, wiens kalenderjaar erop zit, is Guardiola volgens The Mirror tóch weer uitgekomen bij Van Dijk.

  Het is geen geheim dat de Southampton-stopper een voorkeur heeft voor een move naar Liverpool, maar het financiële plaatje én het perspectief op een kampioenschap zouden hem naar Manchester City kunnen lokken. Naast Stones heeft Guardiola de beschikking over centrale verdedigers Vincent Kompany, Nicolas Otamendi en Eliaquim Mangala.

  Poll

  Is Van Dijk een aanwinst voor Manchester City?

  (120 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws