Clement wikt zijn woorden na nederlaag tegen Club Brugge: Laten we dat stellen

Clement wikt zijn woorden na nederlaag tegen Club Brugge: Laten we dat stellen"

20-11-2017 07:45
6

Waasland-Beveren speelde zondag een degelijke eerste helft in het Jan Breydelstadion. Na de rust was het een maatje te klein voor Club Brugge. Toch denken ze in het Waasland dat de 3-0 nederlaag vermeden had kunnen worden als scheidsrechter Wim Smet zijn job beter had gedaan.

Bij Waasland-Beveren waren ze tijdens en na de match niet te tevreden met de wedstrijdleiding. Het officiële twitteraccount van de club liet zich een paar keer gaan en ook Ryota Morioka, die in beeld is bij Club Brugge, uitte zijn ongenoegen. Bij de Waaslanders vonden ze dat ze recht hadden op minstens één strafschop, misschien wel drie.

Philippe Clement wikte na de match vakkunding zijn woorden. "Ik krijg veel berichten dat we één, misschien twee penalty's hadden moeten krijgen. Laten we stellen dat we de omstandigheden tegen hadden", aldus de voormalig speler en assistent van Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

Meer bezig met ref
"Mijn spelers waren tijdens de rust meer bezig met de ref dan met de match. Ik vroeg ze om zich weer te concentreren, maar dat is niet gelukt. We hadden in de tweede helft geen rust meer achterin, we werden keer op keer gepakt in onze rug. Lessen voor de toekomst."

Lees ook: De Jupiler Pro League heeft een nieuwe koning: 'Het gezicht van Club Brugge'