Vossen neemt het op voor concurrent: Hij moet zich geen zorgen maken

Vossen neemt het op voor concurrent: "Hij moet zich geen zorgen maken"

19-11-2017 22:36

Club Brugge won dan wel met 3-0 van Waasland-Beveren, de doelpunten werden andermaal niet door de Brugse aanvallers gescoord. Kansen waren er nochtans genoeg.

Vooral Abdoulay Diaby kende een bijzonder ongelukkige wedstrijd. De Malinees kreeg een pak kansen, maar kon niet scoren. Jelle Vossen neemt het op voor zijn concurrent/collega. "Hij kende vanavond heel wat pech met de afwerking, maar als spits heb je zo van die wedstrijden waar niks wil lukken of andersom, zo gaat dat altijd", klinkt het op de webstek van Club Brugge.

"Hij moet zich zeker geen zorgen maken, want vroeg of laat vliegen die kansen er wel in. Ook ikzelf kreeg in de eerste helft bijna de kans om alleen op doel af te gaan, maar ik kon de bal net niet genoeg meepikken en zo was het moment gepasseerd."

Club lijkt alvast op kampioenenkoers. Vossen kan zijn blijdschap moeilijk verbergen. "De competitie is nu halverwege en ik denk dat iedereen bij Club vooraf had willen tekenen voor dit resultaat, want 37 punten is toch niet niks hoor", besluit hij.