Ruudje Gouden Schoen? Daar ben ik helemaal niet mee bezig

Ruudje Gouden Schoen? "Daar ben ik helemaal niet mee bezig"

19-11-2017 21:20
14

Ruud Vormer had weer een belangrijk aandeel in de 3-0 zege van Club Brugge tegen Waasland-Beveren. De middenvelder scoorde en lijkt in de vorm van zijn leven te zitten. Hij wordt naar voren geschoven als de favoriet voor de Gouden Schoen, maar wil daar nog niet van dromen.

"Gekeken naar mij persoonlijk ben ik helemaal niet bezig met de gouden schoen, punten pakken met Club is veel belangrijker in deze fase van de competitie", zegt hij op de webstek van Club Brugge. "Komende zondag komt Zulte Waregem op bezoek en opnieuw zullen we proberen om de drie punten hier te houden en dan zien we wel wat er verder op ons afkomt."

De middenvelder vond de overwinning duidelijk meer dan verdiend. "We winnen met 3-0, maar voor hetzelfde geld was het vijf of zes nul geweest. Natuurlijk is 3-0 ook goed, want daar hadden we vooraf met z’n allen voor getekend."

"We zijn nu halverwege de competitie en moeten gewoon lekker doorgaan op de manier waarop we bezig zijn. Zeker thuis in Brugge moeten we proberen alle punten te pakken, zoals we tot nu toe deden. We zijn gewoon heel goed bezig denk ik en hopelijk kunnen we nog een tijdje op dit elan verder gaan", besluit hij.