Stanciu maakt weinig indruk: Het signaal dat hij geen toekomst meer heeft

Stanciu maakt weinig indruk: "Het signaal dat hij geen toekomst meer heeft"

19-11-2017 15:16
4

Zaterdag won Anderlecht met 1-2 van Moeskroen. Bij paars-wit mocht Nicolae Stanciu nog eens opdraven, maar de Roemeen speelde de match niet uit. Yves Taildeman, journalist van La Dernière Heure, vreest dat het stilaan einde verhaal is voor Stanciu bij Anderlecht.  

"Neen, Stanciu toonde niet dat Hein Vanhaezebrouck ongelijk heeft om hem op de bank te zetten. Hij heeft één goede pass op Onyekuru gegeven. Maar voor de rest zagen we een speler zonder vertrouwen, die zich verslikte in makkelijke controles en veel te veel ballen verloor", was de analyse van Taildeman bij onze Waalse collega's. 

Sofiane Hanni mocht de laatste maanden op de tien spelen bij Anderlecht. Taildeman denkt dat de Algerijn in de komende matchen ook de voorkeur gaat krijgen van Vanhaezebrouck. "Wie van de twee speelt tegen Bayern? Als Vanhaezebrouck logisch is, is het de Algerijn die mag starten. Voor Stanciu zal dat het signaal zijn dat hij geen toekomst meer heeft bij Anderlecht. De man van tien miljoen riskeert de grootste 'puinhoop' ooit in de geschiedenis van Anderlecht te worden."

Lees ook: 'Opvallende club wil Stanciu in januari overnemen van Anderlecht'