Opvallend: Verdachte hooligan was eerder nog werkzaam voor Club Brugge

Opvallend: Verdachte hooligan was eerder nog werkzaam voor Club Brugge

19-11-2017 12:53
1

De drie hooligans die betrokken waren bij de rellen na Club Brugge - Royal Antwerp FC blijven een maand langer in de cel zitten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws, dat ook meer info over de relschoppers heeft. 

Het was op 22 oktober zeer onrustig op de tribunes, maar het liep pas na het laatste fluitsignaal helemaal uit de hand buiten het Jan Breydelstadion. Het kwam tot een confrontatie tussen relschoppers en de politie. Dankzij het bestuderen van camerabeelden konden alsnog drie verdachten aangehouden worden. Volgens de politie is Kevin D., één van de drie verdachten, verantwoordelijk voor de vernieling van het vervoermiddel van de mindervalide Peter Depover.

Na onderzoek blijkt dat D. een opvallende werkgever heeft. Ook over de 23-jarige verdachte Bryan V. zijn meer details naar buiten gekomen. HLN weet namelijk te melden dat hij vier jaar geleden nog kort als materiaalman bij Club Brugge heeft gewerkt. Hij zou zelf naar de politie zijn gestapt, nadat hij gefilmd zou hebben hoe hij projectielen naar de politie gooide.