Lof voor Nainggolan: ''Volgens mij kan hij geen mens zijn''

Lof voor Nainggolan: ''Volgens mij kan hij geen mens zijn''

19-11-2017 12:13
4

AS Roma was zaterdag aartsrivaal Lazio Roma met 2-1 de baas in de beladen stadsderby. Radja Nainggolan speelde een hoofdrol door de 2-0 tegen het net te knallen. En dat terwijl hij tijdens de interlandbreak nog geblesseerd raakte.

Radja Nainggolan was voor de interlands tegen Mexico en Japan nog eens opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez, nadat de keuzeheer Nainggolan de voorbije maanden had genegeerd. Nainggolan wilde zich bewijzen, maar een blessure gooide roet in het eten. Onze landgenoot herstelde echter ongelooflijk snel. 

''Hij had echt wel een liesblessure acht dagen geleden", benadrukte zijn coach Eusebio Di Francesco na de gewonnen match. "Hij heeft een ongelooflijke wilskracht laten zien om door de pijn te spelen. Ze noemen hem een ninja, maar eigenlijk is Nainggolan een superheld."

Ook ploegmaat Diego Perotti stak de loftrompet over Nainggolan. "Ik weet niet waar het lichaam van Nainggolan van gemaakt is. Elke keer als hij geblesseerd raakt, herstelt hij verbazingwekkend snel. "Ik denk dat we wat wetenschappelijke testen moeten uitvoeren op Nainggolan. Volgens mij kan hij geen mens zijn'', klonk het tegenover Sky Sports Italia.