Zeker dat Coucke voorzitter is van Oostende? Club maakt hilarische fout op Twitter

Zeker dat Coucke voorzitter is van Oostende? Club maakt hilarische fout op Twitter

19-11-2017 11:21
3

KV Oostende zit opnieuw in de lift, maar misschien komt er binnenkort toch een vacature vrij in de Versluys Arena. Zaterdagavond had de Twitter-verantwoordelijke van de club blijkbaar niet zijn beste dag. Dat leidde tot een vreemde berichtenstroom op het account van ... Royal Antwerp FC.

Oostende voetbalde zaterdagavond op bezoek bij Standard (0-0) en zoals gewoonlijk brachten de West-Vlamingen live-updates van die wedstrijd via Twitter. Dat liep echter behoorlijk fout. Alle berichten werden immers gepost als reactie op @officialrafc, het officiële Twitter-account van Antwerp. Die had daar uiteraard weinig boodschap aan.

The Great Old voetbalde diezelfde avond immers op het veld van KAS Eupen, waar het in extremis met 0-1 ging zegevieren. Een opvallende misser dus van de communicatiedienst van KVO, dat met een voorzitter als Marc Coucke (zelf notoir Twitter-kampioen) beter zou moeten weten. Of de club uit Deurne-Noord een klacht zal indienen voor stalking, is voorlopig nog niet bekend ...