Hairemans pareert kritiek, maar steekt de hand ook in eigen boezem

Hairemans pareert kritiek, maar steekt de hand ook in eigen boezem

19-11-2017 07:40

Antwerp boekte zaterdagavond een broodnodige zege op Eupen (0-1). Het enige doelpunt viel pas in de slotfase, nadat beide ploegen meerdere keren het doelhout geraakt hadden. Na vier matchen zonder zege kan de rust bij Antwerp terugkeren. Geoffry Hairemans haalt opgelucht adem. 

"Je zag dat iedereen nerveus was", vertelde middenvelder na de match aan Sporza. “We weten dat ze een goed voetballende ploeg zijn die goed de vrije man vinden. Gelukkig kwamen wij in de tweede helft beter uit de kleedkamer." In de voorlaatste minuut bracht Hairemans de bal met een ultieme inspanning voor doel, waarna Limbombe kon scoren. 

Hairemans kwam zelf tweemaal dicht bij een treffer, maar trof de paal en de lat. De offensieve middenvelder vond dit seizoen al twee keer de weg naar doel, maar wil zijn cijfers nog verder opkrikken. "Spijtig dat die er niet ingaan, het is jammer dat mijn rendement niet hoger ligt."

Met de zege van zaterdagavond sluit Antwerp de heenronde af met 23 punten en een plaats in de top zes. Volgende week ontvangt The Great Old KV Mechelen.