Drie rode kaarten in Standard - Oostende, maar doelpunten blijven uit

Drie rode kaarten in Standard - Oostende, maar doelpunten blijven uit

18-11-2017 22:20
1

Standard - Oostende leverde zaterdag geen winnaar op. In Luik bleef het 0-0. Toch zal de match nog even over de tongen gaan. Liefst drie spelers liepen op Sclessin immers tegen rood aan. 

Na amper een halfuur spelen stonden er nog maar twintig spelers op het veld. Eerst mocht Capon gaan douchen. Hij ging door op Mpoku, die woedend was na de actie van Capon. Toch was niet iedereen het eens over de intentie van de Oostende-speler.

Lang stond Standard niet met een mannetje meer op het veld. Acht minuten na zijn rode kaart kreeg Capon in de catacomben het gezelschap van Edmilson. Nadat de aanvaller met zijn armen zwaaide richting Bjelica, mocht hij vroeger gaan douchen dan de rest. Doelpunten? Die zagen we niet voor de pauze al Standard er wel recht op eentje.

Ook na de pauze bleven de goals uit. Wel zagen we weer een rode kaart. Een kwartier voor het einde vloerde Vandendriessche de doorgebroken Ndongala  en was de derde uitsluiting van de match een feit. Nadat Standard met zijn tienen tegen negen man speelde, ging het op zoek naar de zege, maar Dutoit verslaan lukte niet.