Ondanks zege is voorzitter woedend: 'Een bedrieger'

18-11-2017 22:00
8

KV Kortrijk won zaterdag eindelijk nog eens. Het versloeg STVV met 3-2. Joseph Allijns kan dus met een goed gevoel gaan slapen. Tijdens de match was de voorzitter van KV Kortrijk een pak minder blij. Op Twitter haalde Allijns scherp uit naar Kanarie Jonathan Legear.

Kortrijk kwam zaterdag in de eerste helft op een 2-0 voorsprong tegen STVV. Meteen na de rust ging Legaer neer in de zestien van de Kerels. Nathan Verboomen floot, gaf een strafschop aan de bezoekers en toonde Lucas Rougeaux zijn tweede gele kaart van de avond.

Volgens Allijns maakte de scheidsrechter de foute beslissing. De voorzitter van Kortrijk was van mening dat Legear zich liet vallen en geel had moeten krijgen voor zijn schwalbe. Op Twitter klonk het: 'Legear is eenn bedrieger. Hierdoor krijgt Lucas rood. De schwalbe was geel en dus rood voor Legear. Verboomen stond erbij. Onkunde.'