De Boeck doet Kortrijk meteen swingen: Perbet, Azouni en Chevalier maken STVV af

De Boeck doet Kortrijk meteen swingen: Perbet, Azouni en Chevalier maken STVV af

18-11-2017 21:51

Het debuut van Glen De Boeck kan op zijn minst geslaagd genoemd worden. De nieuwe trainer van Kortrijk pakte meteen de drie punten. Tegen STVV werd het 3-2.

Met STVV en KV Kortrijk kregen we vooral twee ploegen te zien die maar weinig wilden weggeven. Nieuwe coach Glen De Boeck wilde duidelijk een eerste punt pakken met de Kortrijkzanen.

De crisismanager leek ook goed op weg om dat te gaan doen. Na een missertje van Goutas kon Perbet net voor rust zijn eerste doelpunt van het seizoen maken.

STVV in de aanval, Kortrijk met de viering
Na de pauze gingen de bezoekers, met Jonathan Legear voorop, op zoek naar die gelijkmaker. Die strijd werd echter verloren. Het was Kortrijk dat voor een tweede doelpunt kon zorgen. Larry Azouni kon voor een geslaagd debuut van De Boeck zorgen.

STVV kon nog even hopen op de terugkeer. De Truienaren kregen een strafschop, maar vergaten de scoren. Een sterk keepende Thomas Kaminski hield de Kortrijkzanen op de 2-0 voorsprong.Het ging zelfs nog van kwaad naar erger toen Teddy Chevalier er 3-0 van maakte. Idir Ouali (own goal) en Teixeira maakten het nog even spannend, maar Kortrijk pakte uiteindelijk toch de drie punten: 3-2.