Mulder en Peeters halen Vanhaezebrouck onderuit: Wat was zijn opdracht?

Mulder en Peeters halen Vanhaezebrouck onderuit: "Wat was zijn opdracht?"

18-11-2017 20:15
3

Anderlecht heeft op een diefje de drie punten kunnen pakken op bezoek bij Royal Excel Moeskroen. De Brusselaars kropen door het oog van de naald en wonnen met 1-2. Ook bij Play Sports was men niet overtuigd.

"Als één ploeg verdiende te winnen, was het Moeskroen", zegt Bob Peeters bij Play Sports. "Maar ze schieten zichzelf in de voet. De laatste pass was niet goed en er was geen efficiëntie. Bij Anderlecht was die er wel", aldus de analist.

Ook Mulder was helemaal niet tevreden met de wedstrijd van zijn Anderlecht. "Moeskroen had zoveel kansen in de tweede helft. Anderlecht neemt dan wel de drie punten mee naar huis, maar het kon echt niet overtuigen. Het speelde zeer matig", vertelt hij.

Vooral Hein Vanhaezebrouck kreeg heel wat kritiek. Bob Peeters begreep niet dat Anderlecht zo slecht uit de kleedkamer kwam. "Wat was de opdracht van Vanhaezebrouck tijdens de rust", vroeg hij zich af. Mulder ging daarmee akkoord. "Ik zag geen opdracht van Vanhaezebrouck. Het middenveld van Anderlecht liep helemaal niet", besluit de Nederlander.