Clasie in beeld bij ex-werkgever: Ik volg hem nog steeds

Clasie in beeld bij ex-werkgever: "Ik volg hem nog steeds"

18-11-2017 18:18

Afgelopen zomer stuntte Club Brugge door Jordy Clasie naar ons land te halen. Er werd verwacht dat de Nederlander snel zijn stempel ging drukken op het spel van Blauw-Zwart, maar voorlopig speelt Clasie amper. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk. Maar mogelijk ligt die waar zijn verleden was. 

Bij Feyenoord hebben ze Clasie immers nog niet uit het hoofd gezet. "Een terugkeer naar Feyenoord is van veel factoren afhankelijk. Ik ken Jordy goed, ik volg hem ook nog steeds. En wat mij betreft is hij een Feyenoorder in hart en nieren", aldus Feyenoord-trainer Giovanni Van Bronckhorst tegenover het Algemeen Dagblad.

Momenteel huurt Club Brugge Clasie van Southampton. Blauw-Zwart beleefde nog amper plezier aan de middenvelder. Mede door blessureleed kwam Clasie dit seizoen amper in actie. In de competitie kwam hij amper in twee duels in actie en verzamelde daarin in totaal slechts dertig minuten. Hij mocht ook goed twintig minuten opdraven in de Beker van België.

Bij Southampton ligt Clasie nog tot 2020 onder contract, maar bij de club uit de Premier League lijkt Clasie ook geen toekomst meer te hebben. 

Lees ookClasie dreigt floptransfer bij Club te worden: 'Het is bijna meelijwekkend'