Hoe is het met uw blessure?' Ik kan de vraag niet meer horen!

"Hoe is het met uw blessure?' Ik kan de vraag niet meer horen!"

18-11-2017 13:30
8

Het is nog niet het seizoen van Killian Overmeire geweest. De aanvoerder van Lokeren staat al enkele weken aan de kant met een blessure aan de adductoren. In Het Laatste Nieuws is Overmeire openhartig over zijn revalidatie. "Ik heb al een datum in mijn hoofd."

Overmeire komt nagenoeg elke dag naar Daknam om te werken aan zijn herstel "Er staan een heleboel spinning-fietsen in de fitness, maar ik had die zaal op de duur zó gezien dat ik me een mountainbike nam en een uur ging rijden. Om buiten te zijn. Het is al moeilijk genoeg om elke dag tussen vier muren te fitnessen."

Het clubicoon staat alvast te popelen om terug het veld op te stappen. "Hoe is het met uw blessure?' Ik kan de vraag niet meer horen", vertelt hij in de krant. 

Overmeire komt al zijn ganse profcarrière voor Lokeren uit en draagt sinds 2010 de aanvoerdersband. Dit seizoen speelde hij amper 6 matchen. Binnen acht dagen volgt er een nieuwe scan die duidelijk moet maken wanneer Overmeire zijn rentree kan maken. 

Overmeire zal morgen zeker niet op het wedstrijdblad staan, wanneer Lokeren AA Gent ontvangt voor een Oost-Vlaamse Derby.