Jestrovic kent oplossing voor spitsenprobleem van Anderlecht: Hij heeft alles

Jestrovic kent oplossing voor spitsenprobleem van Anderlecht: "Hij heeft alles"

18-11-2017 12:14
2

Bij RSC Anderlecht heeft  Lukasz Teodorczyk het al een tijdje erg moeilijk. Zijn vervangers Robert Beric en Hamdi Harbaoui ljken op lange termijn ook niet de oplossing voor paars-wit. Gelukkig kent Nenad Jestrovic wel dé oplossing voor zijn oude werkgever. 

Jestrovic gelooft dat Richmond Boakye het spitsenprobleem van Anderlecht kan oplossen. Momenteel wordt Anderlecht al aan de 24-jarige aanvaller van Rode Ster Belgrado gelinkt. De scouts van Anderlecht zouden al een paar keer voor Boakye op de tribune hebben gezeten. Jestrovic raadt Anderlecht nu aan om een stap verder te gaan en de aanvaller binnen te halen. 

"Richmond past perfect bij Anderlecht", past perfect bij Anderlecht stelt Jestrovic in Het Nieuwsblad. "Hij is erg krachtig en uitermate efficiënt", voegt hij er nog aan toe. Dat Jestrovic zo lovend is, hoeft niet te verbazen. Jestrogoal zit immers in de entourage van Boakye.

Afgelopen zomer werd Boakye al eens aangeboden bij Anderlecht. Paars-wit weigerde toen om tussen de vijf en zeven miljoen euro op tafel te leggen voor de Ghanese spits. Het wilde eerst af van het zware contract van Teodorczyk en René Weiler vond zijn kern sterk genoeg.