Barça-fans krijgen fantastisch nieuws: 'Carrière hier afsluiten'

Barça-fans krijgen fantastisch nieuws: 'Carrière hier afsluiten'

18-11-2017 11:09
1

Lionel Messi's contract bij Barcelona loopt komende zomer af. Club en speler onderhandelen over een verlenging en houden voorlopig de lippen stijf op elkaar, wat voor nogal wat onrust zorgt bij de supporters. Een vertrek van de Argentijnse god is hun grootste nachtmerrie. 

Trainer Valverde stelt de aanhang gerust, zo schrijft Maxiffot.fr. "Jullie hoeven je geen zorgen te maken. Kijk maar gewoon en geniet van de manier waarop Messi speelt, daaraan zie je dat hij zich ook geen zorgen maakt". Messi is, ondanks zijn dertig lentes, nog steeds van goudwaarde voor de Blaugrana, dat in de Primera Division nog steeds ongeslagen is. 

Messi zelf heeft al herhaaldelijk de wens uitgesproken zijn carrière bij Barcelona te willen beëindigen. Mogelijk is het contract reeds onderhandeld, maar wachten beide partijen op het juiste moment om de verlenging officieel te maken. De statistieken van Messi blijven ongelofelijk goed: alleen in La Liga is hij dit jaar al goed voor twaalf goals in elf matchen. 

De Argentijnse nummer tien neemt het zaterdagnamiddag met zijn team op tegen Leganes. Bij winst kan Barcelona de aartsrivaal uit Madrid een stevige klap toedienen. Atletico en Real spelen later op zaterdag de Madrileense stadsderby.